Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Van Viegen Riooltechniek B.V. sponsort (Rolstoel)bus

Van Viegen Riooltechniek B.V. ondersteund Zorgcentra De Betuwe.

Het huren van een rolstoelbusje is tegenwoordig erg duur. Hierdoor is het voor Zorgcentra De Betuwe haast onmogelijk om betaalbare uitjes voor cliënten te organiseren. Leuke activiteiten buitenshuis organiseren, gebeurt dus steeds minder, maar ook bijvoorbeeld individuele familiebezoekjes van cliënten zijn door de hoge kosten steeds moeilijker te  realiseren. De cliënten komen hierdoor zo verder van het gewone leven af te staan.

Stichting Mobiliteit Voor Iedereen (MVI) zet zich samen met Zorgcentra De Betuwe in, om te zorgen dat deze steeds groter wordende groep kwetsbare ouderen uit onze regio, toch weer leuke zinvolle, maar vooral ook betaalbare uitstapjes kunnen gaan maken.

Vanaf eind oktober 2016 zal Zorgcentra De Betuwe daarom kunnen beschikken over een 9-persoons (rolstoel)bus, die ingezet wordt voor alle cliënten van alle 9 locaties in de regio Rivierenland.

Van Viegen Riooltechniek B.V. heeft d.m.v. het plaatsen van het bedrijfslogo op de achterzijde van de bus meegewerkt aan de realisatie van deze (rolstoel)bus.

Wij vinden het van maatschappelijk belang mee te mogen werken, en ouderen fijne onbezorgde en betaalbare uitstapjes te bezorgen.