Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Eerste IBAK Argus 6 Full HD Tv-Inspectiebus van Nederland!!

Van Viegen Riooltechniek B.V. heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Het is daarom niet verwonderlijk dat Van Viegen Riooltechniek BV blijft investeren in de nieuwste technieken met de hoogste emissie normen.

Met het investeren in het laatste nieuwe materieel zijn al onze voertuigen EURO 6 en wordt er gebruik gemaakt van Bio Diesel.

Om onze opdrachtgevers maximaal te ontzorgen en de lat van kwaliteit en duurzaamheid zo hoog mogelijk te leggen heeft Van Viegen Riooltechniek B.V. geïnvesteerd in een nieuwe inspectie bus.

IBAK is in de inspectie wereld bekend als het beste product wat er te koop is. Het is daarom voor Van Viegen Riooltechniek B.V. vanzelfsprekend om een inspectiebus van IBAK volgens de nieuwste techniek aan te schaffen.

Wij kunnen met trots vermelden dat wij de eerste IBAK ARGUS 6 FULL HD van Nederland hebben.

Deze bus is uitgerust met een ARGUS 6 FULL HD, voor diameters van Ø 200mm. tot Ø 2000mm.

Een ORION FULL HD, voor diameters Ø 100mm. tot Ø 300mm.

En voor de 3D kogelinspecties een Panoramo 4 FULL HD voor diameters van Ø 200mm.                       tot Ø 1500mm.

De FULL HD techniek maakt dat u als opdrachtgever de inspecties in een haarscherpe beeldkwaliteit ontvangt.

Wilt u als opdrachtgever zelf inspecties nauwkeuriger wilt bekijken c.q. uitvoeren kunnen we gewenst de leidingen scannen met de Panoramo techniek, dit geeft voor u als opdrachtgever de mogelijkheid om zelf op de inspecteurs stoel te gaan zitten. De Panoramo 4 is FULL HD waarbij de scan beelden zo zijn overlapt dat het een gelijke inspectie kwaliteit oplevert als met een traditionele inspectie.

Uiteraard krijgt u deze inspectie ook geleverd met een volledig geclassificeerd inspectie rapport.

Al onze inspecteurs hebben ruim 25 jaar ervaring en zijn in het bezit van het diploma Inspecteur Visuele inspectie van de stichting Wateropleidingen. Conform de NEN-EN 13508-2:2003+A1:2011.